Haal je mbo-diploma voor een horeca opleiding

Colour your dreams

20151008_091936

Colour your dreams

Jij hebt talent, ook al vergeet je dat misschien af en toe. En met jouw talent maak je verschil. Samen met jou willen we ons daarom met hart en ziel inzetten om je een kans te bieden jouw droom te vervullen. Waarom? Omdat we elke dag ervaren wat het betekent als iemand zijn talenten ontwikkelt, zelfvertrouwen krijgt en een voorbeeld is voor familie en vrienden.

Heb jij een passie voor eten en de horeca? Ontdek dan samen met ons jouw unieke talenten. We begeleiden je persoonlijk, je krijgt werkervaring in onze horeca en we delen onze eigen ervaringen met je. Ook als je je mbo-diploma hebt, laten we je niet los. Dan zetten we ons netwerk in om samen toe te werken naar een doel: jou aan je droombaan helpen.

 

Klik hier voor onze open dagen

Kijk hier wat Najid vindt van zijn tijd bij The Colour Kitchen 

 

_JGH2955-11

Zet je horeca talent in!

Houd je van lekker eten, ben je gastvrij en is het jouw droom om een horecaprofessional te worden? Meld je dan aan voor een van de opleidingsprogramma’s van The Colour Kitchen. Leer en ervaar hoe het is om in onze horeca en catering aan de slag te gaan.

Bekijk onze horeca opleidingen

Waar vind je ons?

 

Meld je aan voor een opleiding

Zodra we je aanmelding binnen hebben gekregen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Heb je nog vragen of wil je ons over iets anders spreken? Bel ons bedrijfsbureau op 030-7118826. We verbinden je dan door naar een van onze coaches in jouw woonplaats.

Ook als je verwijzer, begeleider of ouder bent, beantwoorden we graag je vragen. In onze brochure vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Wil je liever een coach spreken? Vul dan het contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Foto bij Interview Kevin
Kevin Salesman Leerling

‘The Colour Kitchen gaf me een gouden kans. Ik hoef me niet te bewijzen, ik hoef alleen maar te laten zien wat ik kan!’

Lees hier Kevin's verhaal