Maak het verschil met je bedrijfsrestaurant!

The Colour Kitchen at Work

Maak het verschil met je bedrijfsrestaurant

Breng de positieve energie van The Colour Kitchen naar je werkplek en laat ons jullie bedrijfscatering verzorgen. Elke dag bereiden onze medewerkers ambachtelijke buffetten gemaakt van verse (streek)producten. Samen ondersteunen we daarmee lokale bedrijven. Heerlijk en duurzaam eten dus. Daarnaast investeren jullie met ons in de toekomst van onze leerlingen en dat maakt onze bedrijfscatering uniek in Nederland!

DSC_0331

“Onze grootste toegevoegde waarde...betrokkenheid!”

Wat brengen we jouw organisatie?

Aandacht

Alles wat je aandacht geeft, groeit

De kracht van The Colour Kitchen is aandacht. Aandacht voor onze leerlingen, professionele horecamedewerker en voor jou als onze gast. Hierdoor ontstaat er een fijne en gastvrije sfeer, waar je je thuis voelt en waarin onze mensen met plezier, discipline en efficiëntie werken. 

Trots

Onze leerlingen groeien iedere dag en daar zijn we zo trots op, dat we dit graag met jou delen. Ervaar de betrokken en open mentaliteit van ons team en zie onze leerlingen groeien in zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Dit geeft daarnaast een unieke gastvrijheidsbeleving door de binding die ontstaat tussen onze mensen en jou als gast. 

Creatief en ambachtelijk koken

Onze chefs laten graag hun creativiteit de vrije loop. We koken elke dag met verse ingrediënten en volgen jouw wensen. De diversiteit van onze leerlingen en professionals biedt ons veel inspiratie voor lekkere gerechten, zoals een aardbei cheesecake met een Iraans tintje van Somayeh, Harira van Mustafa en de oerhollandse groentensoep met ballen van Annabel.

Partnership

Met The Colour Kitchen laat je elke dag aan je medewerkers zien dat je als organisatie maatschappelijk betrokken bent. Je geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een tweede kans door te investeren in hun toekomst. Deze boodschap heeft een positieve invloed op je medewerkers, omdat zij trots zijn op wat hun bedrijf doet en mogelijk maakt.

Aardbei cheesecake van onze Somayeh

Somayeh is horeca-assistent in opleiding bij De Pionier en is twee jaar geleden uit Iran naar Nederland gekomen. In onze keuken bakt ze graag taarten en die zijn zo smaakvol, dat we haar hebben gevraagd om het recept van haar aardbei cheesecake prijs te geven. “Noshe jan!” (Eet smakelijk in het Iraans).

Ingrediënten

200 gram speculaas

200 gram slagroom

100 gram suiker

250 gram roomkaas of mascarpone

Download het volledige recept

Lokale en eerlijke producten

Zoveel mogelijk van onze ingrediënten zijn biologisch en we werken graag met streekproducten. Onze lokale leveranciers leveren alles zelf op locatie en ondersteunen met passie de presentatie van hun producten. Hierdoor geniet jij van verse, pure en mooie ingrediënten die je direct kunt ruiken, proeven en pakken.

Geïntresseerd...?

Wil jij ook het verschil maken in jouw organisatie op het gebied van bedrijfscatering?

  • lokale en eerlijke producten

  • bijdragen aan de toekomst van mensen die een nieuwe kans krijgen

  • creatieve en ambachtelijke gerechten

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Ik wil bedrijfscatering

  • Plaats hier je vraag. Let op: dit formulier is NIET bedoeld voor reserveringsaanvragen of het aanmelden als leerling. Reserveringsaanvragen gaan via de telefoonnummers en mailadressen van onze horecalocaties. Leerlingen kunnen zich aanmelden voor het programma via de pagina Opleiden met het Aanmeldingsformulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.