Faillissement The Colour Kitchen

Op 4 juni jl. is het faillissement uitgesproken van alle BV’s van The Colour Kitchen, de BV’s van de franchiserestaurants (Zuilen en de Oude Gracht) en The Colour Kitchen On Tour zijn niet failliet. Helaas is het niet gelukt om het faillissement van de The Colour Kitchen BV’s te voorkomen. Dat spijt ons enorm. Maar dit betekent niet dat The Colour Kitchen stopt met haar maatschappelijke missie.

In overleg met de curator kunnen we berichten dat alle activiteiten voorlopig worden voortgezet. Er is een grote kans op overname van onze activiteiten en daarmee ook het voorzetten van onze maatschappelijke missie. Graag blijven we impact maken.

De storm waar we doorheen gaan is dus nog niet gaan liggen. De medewerkers van TCK werken hard door om onze dienstverlening voort te zetten en een overname in goede banen te kunnen leiden. Nieuwe aanmeldingen voor onze opleidings- en begeleidingsprogramma’s kunnen gewoon gedaan worden, maar de intake zal op een later moment plaatsvinden indien de doorstart/overname een feit is.

We blijven jullie informeren over de voortgang.

Samen blijven we het verschil maken!

Namens alle medewerkers van TCK,

Christine de Mes