Je eigen 'The Colour Kitchen'

Word franchisenemer!

Word franchisenemer!

Ben je na het bezoeken van onze website enthousiast geworden of heb je een van onze locaties bezocht en wil je graag ook een eigen 'The Colour Kitchen' opzetten? Dat kan!

Heb jij ook een groot sociaal hart en zie je dat sociaal ondernemen veel oplevert? Dan praten we graag met je verder over de mogelijkheden. Voor jou als toekomstig ondernemer betekent dit dat je een aantal voordelen optimaal kunt benutten, zoals landelijke inkoop, assortiments- en conceptontwikkeling, marketing en communicatie en ondersteuning op gebied van HRM.

Jij kunt je als ondernemer richten op de lokale markt en jouw bedrijf hierin. Je kunt je bezighouden met het optimaliseren van de dagelijkse gang van zaken op zowel horecavlak als de opleidingsprogramma’s.

De hoofdgedachte is dat The Colour Kitchen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een interne opleiding biedt tot horecaprofessional. Een gedegen opleiding op maat die resulteert in een erkend diploma. De leerlingen leren en werken in onze eigen restaurants en in de verschillende bedrijfsrestaurants die door ons gerund worden. Na de opleiding begint het echte werk! Jobcoaches van The Colour Kitchen begeleiden de leerlingen die inmiddels horecaprofessional zijn naar betaald werk.

 

Opstarten van een eigen locatie

Het starten van een TCK locatie vraagt op een aantal vlakken investering. Enerzijds investeren in bouw en inrichten, anderzijds in het bouwen van een organisatie die het businessmodel en het leerprogramma van TCK kan dragen. Daarom gaan we een samenwerkingscontract aan van meerdere jaren.

De financiële investering bestaat uit het volgende:

  • Er wordt geïnvesteerd in verbouw van een pand, inventaris e.d. Hiervan vragen we ook een investering van jou als franchisenemer.
  • Er wordt gezamenlijk gekeken naar de investeringen die gedaan moeten worden om leerlingen op te leiden. Als franchise ondernemer ontvang je hier een compensatie voor.
  • Je betaalt een franchisefee. De hoogte van de fee is afhankelijk van een aantal factoren en gebaseerd op omzet en resultaat. 

Word franchisenemer! Deel met ons je ideeen!

  • Geef hier aan in welke stad je een franchise wilt starten
  • Geef hier aan wat je ideeën zijn over het starten van een eigen 'The Colour Kitchen' locatie. Hoe uitgebreider, hoe beter!