Colour your Dreams programma

Volg je horeca opleiding bij The Colour Kitchen

Op de werkvloer van The Colour Kitchen leer je in het eerste jaar alles om een echte horecaprofessional te worden. Hoe we dat doen? Door je van het begin mee te laten draaien in onze keukens, catering en evenementen. Daarnaast krijg je wekelijks theorieles over:

 • vaktechnische vaardigheden
 • warenkennis over vlees, vis, groenten, etc.
 • regelgeving in de horeca
 • talen: Nederlands en Engels

Je leert van ons professionele horecapersoneel, maar ook van onze leveranciers. Ze vertellen je met passie over hun producten, zodat jij er het beste uit kunt halen in de keuken of je gasten verrast met je vakkennis. We werken samen met ROC Midden Nederland en SVO Vakopleiding Food. Aan het einde van het programma heb je een mbo-diploma uitgereikt door het ROC Midden Nederland of SVO Vakopleiding Food.

Lees meer over de mogelijkheden in onze brochure.

Klik hier voor onze open dagen

Benieuwd waar je terecht komt?

Van leerling tot leraar : kok Lesley Kat

The Colour Kitchen heeft vertrouwen in me’

Ruim een half jaar werkt Lesley nu als kok bij The Colour Kitchen nadat hij zijn mbo-opleiding op niveau 2 heeft afgerond. Geen werkdag is hetzelfde voor hem, hij werkt op het moment bij Mitros in utrecht, en hij heeft het ontzettend naar zijn zin: ‘Ik hou van die afwisseling en het is lekker onvoorspelbaar. Zo wordt het werk nooit saai.’

Lees het verhaal van Lesley

Leerling Kevin Salesman: horeca-assistent in opleiding

‘The Colour Kitchen gaf me een gouden kans’

Kevin volgt sinds maart 2015 de opleiding tot horeca-assistent en loopt nu stage bij restaurant Artist in Heeze. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin bij zijn stage en bij The Colour Kitchen, maar de weg hier naar toe was niet gemakkelijk  en ging niet vanzelf.

Lees het verhaal van Kevin

Volg je passie en talenten en kies de opleiding die bij je past

Nadat je alle ingrediënten van onze horeca hebt geproefd, kies je de smaak die bij jou past.

Word kok bij The Colour Kitchen!

Ben je altijd bezig met het verzinnen van lekkere recepten en word je blij van koken voor andere mensen? Dan is ons opleidingsprogramma tot kok in samenwerking met SVO Vakopleiding Food op mbo niveau 2 wellicht wel wat voor jou. Leer de kneepjes van het vak professionele koks en leer direct in de keuken.

Wil je gastvrouw worden?

Ben je een echte regelaar en vind jij het leuk om mensen in de watten te leggen? Kies dan voor een opleiding tot gastheer/vrouw  in samenwerking met SVO Vakopleiding Food op mbo- niveau 2. In onze restaurants en tijdens onze evenementen leer je wat er komt kijken bij deze functie, hoe je ervoor zorgt dat je gasten met een tevreden gevoel terugkijken en wat er allemaal geregeld moet worden.

Horeca assistent: combinatie van koken en bediening

Je houdt van koken, maar je vindt het ook leuk om mensen te bedienen en naar hun zin te maken. Bij The Colour Kitchen kun je de opleiding tot horeca assistent in samenwerking met ROC Midden Nederland op mbo niveau 1 volgen. Je helpt mee in de keuken, maar daarnaast help je ook de gastvrouw/ heer mee in in het restaurant. Zo leer je de ene dag nieuwe snijtechnieken, de volgende dag help je mee met het opzetten van het buffet voor een cateringevent.

Programma op maat

Naast onze opleidingsprogramma’s, bieden we programma’s op maat die ingericht kunnen worden naar jouw wensen, met als doel om uiteindelijk een betaalde baan te vinden. Het programma vindt plaatst op de werkvloer van The Colour Kitchen, in de keuken of de bediening en bestaat altijd uit de volgende onderdelen:

 1. trainen werknemersvaardigheden
 2. versterken persoonlijke stabiliteit
 3. trainen vakinhoudelijke vaardigheden
 4. bemiddeling naar werk

Bij het afronden van een opleiding hoort natuurlijk een diploma! Kijk hier hoe dat er uit ziet!

Kom ik in aanmerking?

We hopen dat je enthousiast bent geworden voor The Colour Kitchen. Wij willen je graag helpen je talenten te ontdekken. Naast motivatie zijn de volgende punten belangrijk voor je bij ons aan de slag kunt:

 • afstand tot de arbeidsmarkt (wajong, wwb, participatiewet, praktijkonderwijs of vso)
 • leeftijd vanaf 16 jaar
 • woonachtig in één van de regio’s waar TCK locaties te vinden zijn
 • gemotiveerd om te werken
 • affiniteit met de horeca, catering of facilitair
 • beperkte werkervaring
 • geen startkwalificatie voor de horeca en hospitality sector (in het geval van het Colour your Dreams programma)

Meld je aan voor een opleiding

Na je opleiding...

laten we je niet los, maar gaan we samen op zoek naar een leuke baan die bij jou past. Onder begeleiding van je coach kijken we waar jij zou willen werken en zoeken we bijpassende vacatures. De coach ondersteunt je verder tijdens het solliciteren en in het contact met de potentiële werkgever. Aan het einde van het project heb je een dosis praktijkervaring, een MBO diploma en een grote kans op een baan!

Meer weten over begeleiding na je opleiding? Lees hier meer over onze jobcoaching.

1405153547569[1]

“ Zonder The Colour Kitchen was ik niet zo ver gekomen! Daar ben ik trots op! ”

Kevin, leerling The Colour Kitchen