Sociaal ondernemen 

Samen met The Colour Kitchen

‘Ons varkensvlees en rundvlees halen we bij boerderijen uit de buurt. We vinden het belangrijk dat al het vlees uit onze directe omgeving komt. Ook ga ik bij alle leveranciers langs, zodat ik echt voor 100% achter onze producten kan staan.’

Maurice Seelen - Eigenaar Slagerij Seelen

Sociaal ondernemen

The Colour Kitchen is een sociale onderneming. Dit betekent concreet dat we ons maatschappelijk hart altijd laten spreken en werken met oog voor mens en milieu. We vinden het belangrijk om te weten wat er op ons bord ligt: kwaliteitsproducten die vers zijn, zijn een groot goed. Van een eigen moestuin tot ons eigen Private Label en het adopteren van koeien!

Daarbij verliezen we ons ondernemerschap nooit uit het oog. Ons ondernemershart zorgt er juist voor dat we een financieel gezond bedrijf zijn en dat we kunnen doen waar we van houden.

Van onze winst dragen we 50% af aan The Colour Kitchen Foundation en dit bedrag wordt voor 100% ingezet voor maatschappelijke programma's.

Ons jaarverslag van 2017

Lokale leveranciers

Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we respect hebben voor mens en milieu. Door met lokale ondernemers te werken stimuleren we de plaatselijke economie en kiezen we voor milieubewuste manier van ondernemen. Onze leveranciers zijn daarnaast een belangrijke schakel in onze maatschappelijke missie: ze brengen de liefde voor hun producten graag aan onze leerlingen over. Hun betrokkenheid vertaalt zich in betrokkenheid en werkplekken voor onze leerlingen. Zo maken we samen het verschil!

Lees hier het verhaal van slager Maurice Seelen

 

Kwaliteitsbewaking

Met onze Code of Conduct beschrijven we de uitgangspunten en de basisprincipes van ethisch gedrag die door The Colour Kitchen worden gevolgd. 

Bekijk hier de Code of Conduct

TCK productlijn: private label

Beleef de heerlijke smaken van The Colour Kitchen in je eigen keuken met onze eigen productlijn: Private Label. Michiel van Gersen, chef-kok bij restaurant The Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht, heeft zijn liefde en passie voor lekker eten vertaald in onze ambachtelijke productlijn. En daar zijn we trots op.

De kruiden die we gebruiken, komen bij onze lokale groenteboer Kosem vandaan en onze leerlingen zijn verantwoordelijk voor het maken van deze heerlijke producten.

Onze lijn bestaat uit smakelijke kruidige oliën, chutneys en ingemaakte kaas:

  • Balsamicostroop
  • Dragonazijn
  • In verse kruiden gemarineerde olijven
  • Kruidenolie
  • Rode peper sinaasappelolie

*Prijzen variëren van €4,50-€5,75

De TCK productlijn is een ontzettend leuk en origineel relatiegeschenk of cadeau. Ook zijn er mogelijkheden om ons assortiment vanuit jouw onderneming te verkopen. Kom langs in een van onze vestigingen of bestel de producten via utrecht@thecolourkitchen.com

Meer over ons MVO-beleid weten, neem dan contact met ons op!