Social impact

Colour your Dreams...positieve impact!

Social impact

Een jaar lang keihard werken om een diploma te behalen...dat is wat wij met ons Colour your Dreams (CyD) programma voor ogen hebben, zodat onze leerlingen door kunnen stromen als volwaardige horecaprofessionals. Een jaar waarin zij intensieve begeleiding krijgen op professioneel en persoonlijk vlak; waarin we van elkaar en met elkaar leren; werken in een volwaardig commerciële setting en waar we met elkaar plezier maken. Maar... we doen zoveel meer dan alleen zorgen dat onze leerlingen de deur uit lopen met dat felbegeerde diploma. Zelfverzekerheid, zelfredzaamheid en meer sociale contacten zijn óók het resultaat van ons CyD programma.

Lees alles over onze impact!

Onze sociale impact op onze leerlingen is groot, zo blijkt uit ons onderzoek naar de effecten van het CyD programma. Gedurende drie jaar heeft The Colour Kitchen samen met Labyrinth Onderzoek & Advies 79 van onze leerlingen gevolgd in hun CyD programma.

Ook doen we in opdracht van Rabobank Foundation en Startfoundation onerzoek naar onze leerlingen in Utrecht en wat blijkt? Colour your Dreams is zoveel meer dan alleen een diploma. Een positieve invloed op de levens van onze leerlingen is óók een resultaat. En daar zijn we heel trots op!

Lees hier de samenvatting van onze social impactmeting

Lees hier ons impactrapport van 2018

Elk half jaar maakt onderzoeker Femke Giesen een rapportage met de tussentijdse uitkomsten van dit onderzoek. Zie hier:

December 2018

September 2017
Februari 2017
Januari 2016

Enthousiast?

Heb je het volledige rapport gelezen of ben je al zo enthousiast door de samenvatting geworden en wil jij met jouw onderneming/ organisatie of bedrijf ook jouw social impact vergroten? Neem dan contact met ons op via info@thecolourkitchen.com