Allround chef-kok - Verschillende locaties in Utrecht


Locatie: Utrecht | Dienstverband: Vast

Wie zijn wij?

Bij The Colour Kitchen draait het om maatschappelijke impact maken. Dat doen we als een commerciële horeca-onderneming met de missie ‘No Social Waste’. Ons doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. We moeten ons menselijk kapitaal in Nederland koesteren, denk hierbij aan mensen als Hafsa, Edmon en Joey. Geen talent mag onbenut blijven en jij kan bijdragen aan deze missie! Kijk vooral ook even op onze website als je hier meer over wilt lezen.

Functieomschrijving

Voor verschillende locaties van The Colour Kitchen in Utrecht zoeken we een allround chef-kok. Als allround chef ben je mede verantwoordelijk voor de locaties. Je bent een van de aanspreekpunten voor de professionals in de keuken (indien aanwezig) en treedt op als vervangend chef-kok indien nodig. Je bent daarnaast mede-verantwoordelijk voor de operationele keuken activiteiten en zaken rondom veiligheid en hygiëne in de keukens. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en woonachtig in de regio Utrecht. 

Jouw verhaal

Je bent een kok die van echt koken houdt en enthousiast wordt van werken met verse ingrediënten. Je staat graag voor de schermen en wordt blij van direct contact met de gast. Je bent oprecht gastvrij!

Je houdt van mensen en vindt het leuk om de mensen die we begeleiden en opleiden binnen onze concepten te coachen en te begeleiden. Je bent van nature een positief en sociaal mens. Je bent ondernemend en toont initiatief. Je haalt het beste uit anderen en haalt hier voldoening uit. Je laat je niet snel uit het veld slaan en bent creatief in het zoeken naar oplossingen.

Jij hebt:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • Aantoonbare werkervaring als kok en leidinggevende ervaring (is een pre);
 • Ervaring met het werken met leerlingen of stagelopers (is een pre);
 • Ruime werkervaring in de horecabranche en kennis van trends in de horeca;
 • Leermeester diploma (is een pre).

Vijf redenen om bij The Colour Kitchen te komen werken

Werken bij The Colour Kitchen draait om meer dan alleen geld verdienen. Door mensen een nieuwe kans te geven maak je écht verschil in hun leven. Vanuit elke functie draag je bij aan ons maatschappelijke doel. Maar er zijn nóg meer redenen. Bijvoorbeeld deze vijf:
 1. Je werkt voor een groeiende sociale onderneming waarin je veel mogelijkheden en vrijheid hebt;
 2. Op onze horeca locaties draai je geen extreme late diensten en ben je in de weekenden veelal vrij;
 3. Ook aan onze horeca professionals bieden wij ruimte voor zelfontwikkeling en zelfontplooiing;
 4. Je werkt met een toegewijd en leuk team van mensen, die altijd bereid zijn om te helpen daar waar mogelijk is;
 5. En natuurlijk omdat je oprecht trots kan zijn wanneer deelnemers hun certificaat of diploma in ontvangst nemen!

Arbeidsvoorwaarden en salaris

 • Conform catering CAO.