Floorsupervisor(32-40 uur)


Locatie: Utrecht | Dienstverband: Vast


Per september gevraagd:FLOORSUPERVISOR (38 uur)

Bij The Colour Kitchen draait het om maatschappelijke impact maken. Dat doen we als een commerciële horeca-onderneming met de missie ‘No Social Waste’. Ons doel: al het onbenut talent dat nu thuis op de bank zit een nieuwe kans geven. Geen talent mag onbenut blijven en jij kan bijdragen aan deze missie!

Over de locatie
Als floorsupervisor werk je op 1 van onze horeca locaties in Utrecht.
Op onze locaties draaien we een cafe die met name gericht is op dag- en lunchfunctie, een restaurant met a la carte capaciteit van 75 gasten en we hebben verschillende zalen voor private-dining, vergaderingen en bijeenkomsten.


Wat ga je doen?
Jouw werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats tijdens de piek dagen en uren. Floorsupervisor is echt een operationele functie. Je bent mede verantwoordelijk voor de locatie op sociaal, financieel en kwalitatief vlak. Je bent het gezicht van de locatie en zowel het aanspreekpunt voor de professionals in de bediening als voor de opdrachtgever voor dagdagelijkse zaken. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de dagelijkse commerciële activiteiten, zoals lunches, vergaderingen en borrels op de locatie. Daarnaast ben je als gastheer/gastvrouw dé persoon om de TCK gastvrijheid op onze gasten over te brengen. 
Een deel van jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Doen van bestellingen, coördineren van leveringen en het geven van input over het assortiment;
  • Toezien op de HACCP richtlijnen op de locatie;
  • Voeren van een correcte administratie op locatie.


Praktische zaken:
  • Jij hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • Minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring;
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Ervaring of affiniteit met begeleiden van en werken met de doelgroep is een pré


Wat bieden wij?
Wij bieden je de kans om te werken in een inspirerende omgeving, waarin jij écht het verschil kunt maken.
Bij TCK werken geeft een extra dimensie aan het werken in de horeca: je werkt namelijk heel direct samen met onze leerlingen en levert een bijdrage aan de uitplaatsing van deze toekomstige horeca toppers. Je maakt bij TCK op meerdere vlakken impact!


Je kunt je sollicitatie richten aan Bas Flantua.