Werkgevers aan het woord

Sociaal ondernemen

Collin Goedhart, Vestigingsmanager Eurest Foodservice

De samenwerking met The Colour Kitchen komt voort uit ons partnerschap op strategisch niveau met Vijverborgh, adviseur en ontwerpers van horeca- en hospitalityconcepten, tijdens de renovatie van de horecafaciliteiten op de High Tech Campus Eindhoven. Vijverborgh werkt al jaren samen met The Colour Kitchen en wij waren nog op zoek naar een partner voor de invulling van een nieuw horecagedeelte op High Tech Campus Eindhoven. The Colour Kitchen is een vernieuwende aanvulling en sluit goed aan bij de kernwaarden van Eurest, namelijk verantwoordelijkheid nemen voor onze omgeving en onze mensen.

The Colour Kitchen gaat anders te werk dan wij gewend waren en zoals begrijpelijk gaat een intensieve samenwerking dan niet zonder slag of stoot. Gelukkig is zowel Eurest als The Colour Kitchen van mening dat zonder wrijving geen glans kan ontstaan en samen zetten wij ons vanaf de eerste dag dan ook in om mensen in hun sterkte te zetten. Dat is onze gezamenlijke drijfveer en hier zijn we trots op.

De omgang met de leerlingen van The Colour Kitchen is een verrijking voor onze collega’s, gasten én opdrachtgever. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om met mensen te werken die een (voormalige) afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Wij, als ondernemers, kunnen namelijk het verschil maken door deze mensen een kans te geven. Op deze manier maken we een verbinding van mens tot mens.