Werkgevers aan het woord

 

Tim Rops, 't Zusje in Raamsdonskveer

Toen Sven, leerling van The Colour Kitchen aangaf dat hij bij ons stage wilde lopen, wilde we hem deze kans geven en zijn we de samenwerking aangegaan. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in onze organisatie een kans verdient, wat de achtergrond ook mag zijn. Wij zijn een organisatie met veel structuren waardoor aanpassen een stuk makkelijker wordt voor de leerling. De leerling vindt sneller zijn weg binnen het bedrijf waardoor groeimogelijkheden zich aandienen.

De samenwerking is prettig

Inmiddels is Sven al een jaar bij ons aan het werk. De samenwerking met The Colour Kitchen hebben wij tot op heden als zeer prettig ervaren. Bij dringende zaken is het nooit lastig gebleken om contact te zoeken en de ongeveer twee wekelijkse bezoeken zorgen ervoor dat alles in goede banen blijft.

Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is voor ons een leuke uitdaging gebleken. Het houdt je automatisch scherp en je hoeft het zeker niet als lastig te zien. Het is vanzelfsprekend dat, op wat voor manier dan ook, iemand die wat verder tot de arbeidsmarkt staat, wat meer begeleiding behoeft. Belangrijk is vooral te beseffen dat een medewerker die wat meer aandacht behoeft, niet per definitie iemand is die automatisch niet kan functioneren in een organisatie.