Sociaal ondernemerschap

Sociaal ondernemen met The Colour Kitchen

Sociaal ondernemen met The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een sociale onderneming. Dat betekent dat we een sociaal doel na streven, echter dat doen we op ondernemende wijze.

Samen met onze gasten én onze partners maken we het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. Dat doen wij in onze horecabedrijven, op onze bedrijfscatering locaties en tijdens onze partycatering activiteiten.

The Colour Kitchen biedt begeleiding op maat. We bieden opleidings- en begeleidingsprogramma’s aan in diverse (horeca/catering) disciplines, waarbij de leerling op onze werkvloer ervaring op doet en/of een opleiding volgt, altijd met als doel uit te stromen naar een betaalde baan. Daarnaast bemiddelen we mensen naar werk in ons netwerk en bieden we hen jobcoaching aan op de nieuwe werkplek.

Lees ons aanbod van programma’s en diensten in de brochure "Werken en leren bij The Colour Kitchen".

 

Eerlijk ondernemen doen we samen

Samenwerken met The Colour Kitchen geeft je de kans om invulling te geven aan je maatschappelijke betrokkenheid. Doe je mee door als horeca of cateringbedrijf onze leerlingen een stageplek te bieden of een vacature te laten vervullen? Onze horeca professionals geven sociaal ondernemen een menselijk gezicht.

Lees meer in onze brochure "Menu voor Sociaal Ondernemen".

Social return

Wil jij meer werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Wij gaan graag met je in gesprek en helpen je om jouw social return doelstelling in te vullen

Ontzorgen

Een werkplek voor onze leerlingen of professionals betekent heerlijk eten, maar daarnaast ook ontzorgen. Wij nemen namelijk de financiële administratie helemaal voor onze rekening.

Job coaching

Ben je een werkgever en wil je invulling geven aan de participatiewet? Onze jobscoaches begeleiden je graag. Ze helpen je om je sociale betrokkenheid vorm te geven en staan je tijdens het hele traject bij: van het idee vormgeven tot de eerste kennismaking en de begeleiding van werknemers.

Meer over jobcoaching

Doe mee!
  • Zoek je koks, gastheren/vrouwen of horeca-assistenten? Wij verzorgen een complete opleiding in onze eigen restaurants.
  • Heb je stageplekken in je bedrijfsrestaurant?
  • Zoek je een horeca professional? Wij maken een match op maat.

Wil jij ook graag sociaal ondernemen? 

Neem contact met ons op

  • Plaats hier je vraag. Let op: dit formulier is NIET bedoeld voor reserveringsaanvragen of het aanmelden als leerling. Reserveringsaanvragen gaan via de telefoonnummers en mailadressen van onze horecalocaties. Leerlingen kunnen zich aanmelden voor het programma via de pagina Opleiden met het Aanmeldingsformulier.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.