Jobcoaching voor werknemer en werkgever

Begeleiding op de werkvloer door een jobcoach

Bij The Colour Kitchen vinden we het belangrijk om mensen nieuwe kansen te bieden. Daarom investeren we in persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding door een jobcoach in te schakelen. Een jobcoach geeft advies en begeleiding om werk te vinden, uit te voeren en te behouden.

Werknemers worden gecoacht om zo optimaal mogelijk te functioneren op een werkplek, maar ook werkgevers kunnen door de loopbaanadviseur begeleidt worden. Werkgevers krijgen bijvoorbeeld advies over de participatiewet en de omgang met een werknemer die een afstand heeft op de arbeidsmarkt.

Lees er meer over in onze brochure

Jobcoaching van The Colour Kitchen is gericht op:

 

  • het ontdekken van de mogelijkheden van een werknemer en, als het nodig is, de functie hierop aan te passen
  • het aanleren en uitvoeren van taken door een werknemer
  • het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van een werknemer
  • het bevorderen van communicatie tussen werkgever en werknemer
  • het coachen van een werkgever in de omgang met een werknemer
  • het voorkomen van problemen tussen werknemer en werkgever
  • het ontzorgen van werknemer en werkgever bij de administratieve processen.

 

 

Jobcoaching voor werknemer

The Colour Kitchen zet zich met hart en ziel in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een jobcoach is erin gespecialiseerd om deze mensen te helpen bij het vinden van een baan en hen ondersteuning te geven op de werkvloer.

Hoeveel contactmomenten er zijn, is afhankelijk van de behoefte: meestal is er één keer per twee weken contact tussen de jobcoach, de werknemer en werkgever. Dit kan op de werkvloer, op het kantoor van de jobcoach, in een publieke ruimte of bij de werknemer thuis zijn. De begeleiding die de jobcoach van The Colour Kitchen biedt, wordt betaald door het UWV of door de gemeente.

Lees meer

Coaching van werkgever en werknemer

Het eerste contact tussen een werkgever en werknemer is een belangrijk moment. Een begeleider kan helpen door verwachtingen, mogelijkheden en aandachtspunten in kaart te brengen. Op deze manier wordt er een goede start gemaakt voor een prettige samenwerking.

Zowel de werknemer als de werkgever kunnen een aanvraag doen voor jobcoaching. Een jobcoach begeleidt het aanvraagproces en het is ook mogelijk dat hij een aantal uren meeloopt op de werkplek. Zo krijgt hij een goed beeld van zowel de behoeften van de werkgever als de werknemer. Het is namelijk altijd onze insteek om samen met een jobcoach een prettige en duurzame werkrelatie te creëren.

Lees meer

Neem contact op met een van onze jobcoaches

  • Waar kunnen we je mee helpen?