Werkgevers aan het woord

Marco Biemans, Jumbo Supermarkt Breda

Wij zijn in contact gekomen met The Colour Kitchen, omdat een van hun leerlingen hier graag wilde werken. De leerling heeft samen met zijn coach contact met ons gezocht. De samenwerking beviel ons zo goed dat de betreffende leerling na zijn opleiding bij The Colour Kitchen bij ons in dienst is getreden. Ook hebben we inmiddels een andere oud-leerling van The Colour Kitchen aangenomen.

De (oud) leerlingen van The Colour Kitchen zijn ons erg waardevol, omdat ze heel graag willen, gemotiveerd zijn en een doel voor ogen hebben dat ze willen bereiken en vaak ook daadwerkelijk bereiken! Deze motivatie is voor ons heel erg belangrijk.

Tegen iedereen die nog niet met mensen met een (voormalige) afstand tot de arbeidsmarkt werkt, kan ik dan ook volmondig zeggen: aannemen! Zoals met alles, is alle begin moeilijk:  in het begin kost het een iets langer inwerktraject, maar je krijgt er een hele goede en gemotiveerde medewerker voor terug. En je doet het niet alleen! De begeleiding vanuit The Colour Kitchen is erg goed: coaches komen regelmatig kijken hoe het gaat en of er eventueel wat beter zou kunnen. Ook wanneer de leerlingen de opleiding afgerond hebben, biedt The Colour Kitchen begeleiding in de vorm van jobcoaching. Als werkgever doe je het dus zeker niet alleen!